• EnergyRun

    Varför betala mer?

    Priset stiger i slutet av månaden!
  • EnergyRun

    Varför betala mer?

    Priset stiger i slutet av månaden!
  • EnergyRun

    Varför betala mer?

    Priset stiger i slutet av månaden!

EnergyRun 8.6.2024

Österbottens egna hinderbanelopp

EnergyRun är ett hinderbanelopp i Österbotten som låter dig utmana både din fysiska och mentala styrka på samma gång som du tar dig fram genom vår varierande bana! EnergyRun hålls vid Öjberget i Vasa, är 7-8km långt och innehåller 30-40 stycken olika hinder. Vi utlovar en annorlunda dag med många skratt!

EnergyRun österbottens egna hinderbanelopp

Paket för grupper

Vare sig det är en TYKY-dag med arbetskollegorna, en svensexa med grabbarna eller en annorlunda helg med kompisgänget så vill vi erbjuda er högkvalitativa gruppaket till konkurrenskraftiga priser. Ta kontakt så skräddarsyr vi er dag!

Ett lopp för hela familjen

Vi vill att EnergyRun skall vara en dag då hela familjen kan samlas och ha roligt. Därför ordnar vi också Kids race för barn upp till 12 år! Barnen springer en lite kortare bana och kan välja om de vill tävla på tid eller utan. För familjens tonåringar så finns ett eget heat om de inte vill springa med de vuxna.

EnergyRun hinderbanelopp för hela familjen

Banans olika hinder

Bli samarbetspartner

Det finns många olika sätt man kan vara med och stödja samt få synlighet vid EnergyRun. Vi söker hela tiden nya samarbetspartners som kan hjälpa oss förbättra evenemanget. Dessa samarbeten kan bl.a. handla om hjälp med att bygga hinder, produkter till våra goodiebags eller gruppaketstillbehör. 

EnergyRunners

EnergyRun Favicon

Sommarens höjdpunkt, välarrangerat evenemang! Väl uttänkta hinder för både eliten och vanliga motionärer.

EnergyRun Favicon

Upea ja haastava kisa! Maasto, esteet ja järjestelyt 5/5. Kannatti matkustaa Helsingistä Vaasaan

EnergyRun Favicon

Had such a good time that we wanted to go another round.

Samarbetspartners

Vanligt ställda frågor

Du kan ansluta dig till ett lag vid registreringen. Den lagansvarige skapar lagnamnet i samband med sin egen anmälan. Därefter finns lagets namn som alternativ under fliken Välj lag. Ett lag med tre eller fler deltagare är automatiskt med i lagtävlingen.

Ja, genom att välja heat vid registreringen eller i efterhand genom att logga in och besöka ”min sida”. Anmäl dig tidigt, så får du välja det heat som passar dig. Små justeringar gällande starttid kan behöva göras av arrangören i efterhand för att alla inom samma lag ska kunna starta i samma heat om så önskas.

EnergyRun ersätter inte köpta biljetter, men biljetten får säljas vidare senast 23.7.2022. Vid eventuell försäljning måste man meddela info@energyrun.fi vem som köpt biljetten.

Nej, allt deltagande sker på eget ansvar. Protein & Biceps Kb och EnergyRun frånsäger sig allt ansvar för skador hos deltagaren och hans/hennes utrustning. Se över din försäkring så att den gäller denna typ av lopp. Vi rekommenderar att du tecknar en egen olycksfallsförsäkring.

Vi rekommenderar löparskor med terrängsula. Kläder som torkar snabbt är att föredra eftersom du troligen kommer att bli blöt vid flera tillfällen, vi rekommenderar inte bomullsplagg eftersom de blir tyngre än till exempel polyester när det blir blött. En bra handske med gummerat grepp är en fördel då vissa hinder kan bli hala av vatten.

Elitklass: Om deltagaren inte klarar av ett hinder eller tycker att ett hinder är otäckt så lämnar man tillbaka armbandet till funktionären och utför straffrundan och fortsätter sedan loppet som vanligt.

Motions- och ungdomsklass: Deltagaren utför straffrundan och fortsätter sedan loppet som vanligt.

Barnklass med tidtagning: Deltagaren utför straffrundan och fortsätter sedan loppet som vanligt.

Barnklass utan tidtagning: Deltagaren väljer att antingen utföra straffrundan eller fortsätta direkt.